Termeni si Conditii

Site-ul CannaSeeds.ro va avertizeaza ca aceste seminte sunt vandute doar pentru conservare genetica, in consecinta va sfatuim sa nu le folositi in scopuri ilegale deoarece in Romania germinarea semintelor de cannabis este ilegala.

Asadar, cumparatorul oricarui produs de la CannaSeeds.ro este in totalitate responsabil pentru actiunile sale ulterioare, fiecare dintre noi fiind obligat sa cunoasca si sa respecte legile in vigoare de pe teritoriul Romaniei.

Va atentionam deci in mod deosebit ca sunteti direct raspunzatori pentru modul in care folositi semintele de cannabis achizitionate.

www.CannaSeeds.ro v-a atentionat asupra acestor lucruri, si prin urmare, nu este responsabil pentru actiunile dvs ulterioare achizitionarii de produse de la noi.

Atentionare Speciala: legea 143/2000, cap. 2 sanctioneaza drastic cultivarea plantelor de cannabis pe teritoriul Romaniei.


Prin urmare, in momentul in care achizitionati produsele noastre, sunteti constienti ca le veti pastra doar ca suveniruri, in diferite colectii, sau pentru conservare genetica si sunteti de acord cu aceste conditii:

Sunt o persoana majora.

Doresc sa achizitonez produse de pe CannaSeeds doar pentru colectia personala, si nu le voi folosi in scopuri ilegale si nici nu voi distribui produsele altor persoane care le-ar folosi in mod ilegal, deoarece sunt constient ca plantele de cannabis reprezinta un drog de risc, inscris in Tabelului III al Anexei la Legea nr. 143/2000 .

Am citit art. 2 din Legea nr. 143/2000, “Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc (inclusiv cannabis), fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi”, iar în conformitate cu art. 4 din Legea nr. 143/2000, “Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc (inclusiv cannabis) pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă”.

Site-ul www.CannaSeeds.ro sfatuieste toti clientii sa respecte legile valabile pe teritoriul Romaniei.

Va informam ca imaginile de pe site referitoare la plantele de cannabis sunt doar pentru formarea imagini vizuale de ansamblu, cei care doresc mai multe informatii sunt sfatuiti sa intre pe site-ul producatorului sau sa gaseasca informatii in lucrari de specialitate.Noi nu suntem in masura si nu cunoastem raspunsuri legate de germinarea, cultivarea si utilizarea acestor produse ca droguri..

De aceea nu vom onora comenzi suspecte care ne vor da impresia ca sunt comandate in scopuri ilegale! Va reamintim ca vindem produsele noastre doar pentru colectie.

www.CannaSeeds.ro v-a informat asupra riscurilor si nu poate fi considerat responsabil pentru actiunile dvs ilegale, neputandu-se stabili o legatura directa intre site-ul www.CannaSeeds.ro si activitatile dvs care contravin legii.


Toate drepturile de conţinut, administrare şi întreţinerea site-ului www.CannaSeeds.ro apartin administratorului care nu poate fi acuzat sau facut responsabil pentru postarile de orice natura (text ; poze ; videoclipuri samd.)

www.CannaSeeds.ro va sfatuieste ca:

* inainte de a plasa o comanda sa va informati cu privire la legile Romaniei referitoare la droguri de mare risc.

* sa respectati legile Romaniei, germinarea, cultivarea si distribuirea plantelor de cannabis reprezentand infractiuni grave in tara noastra.

ASADAR, VA RUGAM, RESPECTATI LEGILE ROMANIEI!