Puncte de Recompensa FAQ

Vă rugăm să alegeți unul dintre subiectele de mai jos:

Pentru a vă mulțumi tuturor pentru susținere și pentru a vă oferi stimulente viitoare am vrut să oferim ceva înapoi, de aceea am lansat acest program de puncte de recompensă.

Programul nostru Reward Point este la fel de simplu pe cât pare. În timp ce cumpărați de la CannaSeeds.ro - Magazin online de seminte autoflower feminizate veți câștiga Puncte de cumpărături pentru banii cheltuiți.
Odată câștigate, veți putea folosi aceste puncte pentru a plăti achizițiile viitoare la CannaSeeds.ro - Magazin online de seminte autoflower feminizate
Când este plasată o comandă, suma totală * a comenzii va fi utilizată pentru a calcula cantitatea de puncte câștigate. Aceste puncte sunt adăugate în contul dvs. ca Puncte de cumpărături cu status puncte în așteptare.
Toate punctele în așteptare sunt listate în Contul de puncte de cumpărături și va rămâne acolo până când va fi aprobat / confirmat de CannaSeeds.ro - Magazin online de seminte autoflower feminizate.

Odată ce punctele în așteptare au fost aprobate, acestea vor fi eliberate, iar contul dvs. va fi creditat cu valoarea acelor puncte. Gata pentru a cheltui pentru orice vrei.
Trebuie să vă conectați la contul dvs. pentru a vedea starea punctelor dvs.

În timpul procesului de plată, veți putea plăti comanda dvs. cu soldul punctelor.

* în majoritatea cazurilor taxele și taxele de expediere excluse. Consultați întrebările frecvente referitoare pentru mai multe detalii.

În prezent, pentru fiecare 1.00Lei cheltuit la CannaSeeds.ro - Magazin online de seminte autoflower feminizate veți câștiga 1 Puncte.
Spre Exemplu:
          Pret Produs:  100.00Lei
          Valoarea punctelor câștigate:  7.50Lei

Vă rugăm să rețineți, ne rezervăm dreptul de a aduce modificări tarifului de mai sus în orice moment, fără notificare prealabilă. Rata afișată aici va fi întotdeauna actuală.
Dacă aveți Puncte de cumpărături, puteți utiliza acele puncte pentru a plăti achizițiile efectuate la CannaSeeds.ro - Magazin online de seminte autoflower feminizate.
În timpul procesului de plată, pe aceeași pagină pe care ați selectat o metodă de plată, va fi o casetă pentru a introduce suma punctelor pe care doriți să le valorificați. Introduceți suma de puncte pe care doriți să o cheltuiți sau bifați caseta pentru a utiliza toate punctele disponibile. Vă rugăm să rețineți că, dacă aveți suficiente puncte pentru a plăti întreaga achiziție cu puncte, va trebui să alegeți metoda de plată „Puncte”.
Continuați procedura de checkout și la pagina de confirmare veți observa că valoarea punctelor răscumpărate va fi fost creditată pentru comanda dvs. După ce confirmați comanda, contul dvs. Puncte de cumpărături va fi actualizat și punctele utilizate vor fi deduse din soldul dvs.
Rețineți că orice achiziție efectuată prin valorificarea punctelor va fi recompensată doar cu puncte suplimentare pentru suma cheltuită în alte puncte.
În prezent, un sold minim de 5 puncte (0.75Lei) este necesar înainte de a le putea răscumpăra.
Vă sfătuim cu tărie să verificați frecvent această pagină, deoarece putem aduce modificări acestei politici.
În prezent, un minim de 100.00Lei în total (pe achiziție) este necesar înainte ca orice Rambursare a Punctelor să poată avea loc.

Vă sfătuim cu tărie să verificați frecvent această pagină, deoarece putem aduce modificări acestei politici.
Un maxim de 150.00Lei puncte (1,000) este permis să răscumpere pentru fiecare comandă.

Vă sfătuim cu tărie să verificați des această pagină, deoarece putem aduce modificări acestei politici.
Nu. La calcularea valorii punctelor câștigate, taxele de expediere sunt excluse.
Nu. La calcularea valorii punctelor câștigate, taxele sunt excluse.

Vă sfătuim cu tărie să verificați des această pagină, deoarece putem aduce modificări acestei politici.
Nu. Când se calculează suma punctelor câștigate, toate articolele care au fost actualizate sunt excluse.

Vă sfătuim cu tărie să verificați des această pagină, deoarece putem aduce modificări acestei politici.
Da. Vă rugăm să rețineți, orice achiziție efectuată prin valorificarea punctelor va fi recompensată doar cu puncte suplimentare pentru suma cheltuită în alte puncte.

Vă sfătuim cu tărie să verificați des această pagină, deoarece putem aduce modificări acestei politici.
În prezent, această caracteristică este dezactivată.
"Scrierea recenziei este creșterea ego-ului știind că ceilalți îți citesc opiniile."
Împărtășirea recenziilor dvs. de produse ne va ajuta să îmbunătățim continuu ofertele și serviciile noastre pentru dvs., precum și îi ajutăm pe ceilalți să aleagă produsele potrivite.
Dorim să vă mulțumim pentru recenzia utilă pe care ne-ați acordat-o, prin urmare, pentru fiecare recenzie de calitate, vă vom recompensa contul de puncte cu 4.50Lei .
Recenzia dvs. trebuie să îndeplinească toate condițiile următoare:
 • Recenziile dvs. trebuie să fie originale.
 • Recenziile trebuie să fie concentrate și concise asupra produsului supus examinării.
 • Recenziile nu trebuie să dubleze conținutul deja publicat.
 • Fii sincer și obiectiv.
 • Recenziile nu trebuie să includă postări care conțin spam, conținut comercial sau publicitar sau linkuri.
 • Recenziile nu trebuie să abuzeze, să hărțuiască sau să amenințe siguranța personală a altuia.
CannaSeeds.ro - Magazin online de seminte autoflower feminizate își rezervă dreptul de a refuza sau elimina orice recenzie care nu respectă condițiile de mai sus.
CannaSeeds.ro - Magazin online de seminte autoflower feminizate personalul își rezervă dreptul de a corecta cuvintele scrise greșit, erorile gramaticale.
CannaSeeds.ro - Magazin online de seminte autoflower feminizate nu este responsabil sau răspunzător în niciun fel pentru evaluările și recenziile postate de clienții săi.
În prezent, nu se aplică restricții pentru articolele care pot fi achiziționate folosind soldul dvs. de puncte.
Vă sfătuim cu tărie să verificați frecvent această pagină, deoarece putem aduce modificări acestei politici.
În prezent, niciun articol care a fost actualizat nu poate fi achiziționat folosind soldul dvs. de puncte.

Vă sfătuim cu tărie să verificați des această pagină, deoarece putem aduce modificări acestei politici.
 • Punctele de cumpărături sunt disponibile numai pentru cei înregistrați la CannaSeeds.ro - Magazin online de seminte autoflower feminizate ca memberi.
 • Recompensa Punctelor de cumpărături poate fi colectată și utilizată numai la achizițiile online. și sunt validate numai la CannaSeeds.ro - Magazin online de seminte autoflower feminizate.
 • Punctele nu sunt rambursabile și nu pot fi transferate între membri.
 • Punctele de cumpărături nu pot fi transferate sau schimbate în numerar în niciun caz.
 • Punctele de cumpărături nu vor fi rambursate pentru nicio comandă anulată.
 • Când cumpărați cu Puncte, va trebui totuși să selectați o altă metodă de plată dacă nu există suficient în contul dvs. Puncte de cumpărături pentru a acoperi costul achiziției.
 • Când calculați suma punctelor câștigate. taxele și taxele de expediere sunt excluse (cu excepția cazului în care altele. a se vedea FAQ pentru mai multe detalii).
Vă rugăm să rețineți, ne rezervăm dreptul de a aduce modificări acestei politici în orice moment, fără notificare prealabilă sau răspundere.
Pentru orice întrebări referitoare la programul nostru de puncte de recompensă, vă rugăm sa ne contactati . Asigurați-vă că furnizați cât mai multe informații posibile prin e-mail.
Recenzii
Ymir
Ymir
100.00Lei

Am primit bonus 1 bucata... peste 3 m ca ideie, abia astept ...
Jack 47 Auto
Jack 47 Auto
40.00Lei Acum 27.00Lei